kamagra-gyogyszertar.com

5. Miért ne grapefruitlével vegyem be?

A grapefruit tartalmú étel és ital gátolja a hatóanyag felszívódását a szervezetben. Ha a gyógyszer bevétele előtt grapefruitot fogyaszt akkor az megakadályozza a megfelelő hatás elérését.

2. Hogyan kell leállni a szedésével?

A gyógyszer nem alakít ki semmilyen függőséget a szervezetben. Nem lesznek elvonási tünetek, ha hirtelen leáll a használatával. Nem kell folyamatosan csökkenteni az adagot, egyik napról a másikra befejezhető az alkalmazása. Szexuális élete ez esetben visszatér a régi kerékvágásba.

5. A Kamagra zselé is megbízható?

A zselé ugyanazt a hatóanyagot tartalmazza, mint a hagyományos tabletta. Gyorsabban felszívódik a szervezetben, mivel a szájban a nyálkahártyán keresztül könnyebben bekerül a véráramlatba. Így Ön előbb ágyba bújhat kedvesével.

6. Minden nap szedhető?

A gyógyszer szedhető rendszeresen. Mindennapos használata sem okoz problémát a szervezetben. Kérjük azonban, hogy 24 órán belül maximum egy adagot használjon belőle.

1. Fog-e bármilyen kellemetlenség jelentkezni ha nem szedem tovább?

A gyógyszer szedhető rendszeresen, hatása garantált. Nem okoz függőséget a szervezetben, bármikor abbahagyhatja szedését, nem lesznek elvonási tünetei. Szexuális élete olyan lesz, mint korábban attól nem lesz rosszabb. Semmilyen kellemetlenséggel nem jár a gyógyszer szedésének befejezése.