kamagra-gyogyszertar.com

Miért mi?

Vásároljon nyugodtabban

Kamagra Pezsgőtabletta 100 mg

5990 Ft59000 Ft

Kiszerelés: 7 db/csomag

771db készleten✔️

Leírás

 • 1. Csak az idősebbeknek hat szer Kamagra Pezsgőtabletta 100mg vásárlás esetén?
  A gyógyszert nem csak idősebbek használhatják. Ha merevedési zavarai vannak akkor biztosan segít azokat megoldani. Ha csak szexuális életén szeretne javítani abban is nagy segítséget nyújt a termék. Használatával erős és tartós erekció érhető el úgy, hogy a szexuális teljesítmény is növekszik. Rendszeres használata esetén sem lehet rászokni nem okoz függőséget. Ha abbahagyja szedését nem lesz semmilyen hátrányos következménye, szexuális élete visszatér a régi szintjére.
 • 2. Biztosan hatásos a gyógyszer?
  A gyógyszert közvetlenül a gyógyszergyárból vásároljuk meg. A módosított sildenafil hatóanyagnak köszönhetően Ön sokkal erősebb merevedést és nagyobb szexuális teljesítményt érhet el, mint korábban. Hatása garantált.
 • 3. Van külön költsége a gyors szállításnak Kamagra Pezsgőtabletta 100mg rendelés után?
  Az extra gyors szállítás nálunk alap szolgáltatás. Nálunk nem kell heteket, napokat várni a csomagra. Már 1-2 munkanapon belül kézhez kaphatja a terméket. Ennek külön költsége nincs.
 • 4. Visszakérném az árát mit tegyek?
  Ön akkor tud élni a pénzvisszafizetési garanciával ha a gyógyszer hatásával nem lenne maradéktalanul elégedett. Ez esetben küldje vissza részünkre a terméket és mi visszatérítjük a kifizetett vételárat.
 • 5. A pezsgőtabletta jobb mint a tabletta?
  A pezsgőtabletta nagyon gyorsan kifejti hatását. Már 35-40 perc után felszívódik a szervezetben és Ön élvezheti az általa nyújtott előnyöket.
 • 6. Bármelyik napszakban bevehető?
  A gyógyszer bevétele nincs napszakhoz kötve. Bármikor használhatja azt, akkor vegye be amikor szeretkezni szeretne párjával.
 • Ön is élt már át kényelmetlen perceket az ágyban párjával, amikor úgy érezte, hogy ez mehetett volna jobban is? Amikor szeretett volna még nagyobb teljesítményt nyújtva nagyobb örömet szerezni partnerének? Akár merevedési problémákkal küzd, akár egyszerűen szeretne kimagasló teljesítményt nyújtani a szexuális együttlétei során akkor Önnek a legjobb módszer az online Kamagra Pezsgőtabletta vásárlás. A tabletta hatóanyaga a szildenafil (akárcsak a Viagra esetében). A hatását bravúros gyorsasággal 3540 perc alatt kifejti és 4-8 órán keresztül érezteti hatását. (így nem kell előre gondolkodnia, és akár órákkal hamarabb bevennie, mint sok más potencianövelő esetében). Sokszor szokott amiatt aggodalom lenni, hogy kialakulhat-e függőség a hatóanyag iránt. Jó hírrel tudunk szolgálni, ugyanis, akár hosszútávú napi használatot követően sem tapasztalhat negatív változást erekciójában annak abbahagyásakor, ugyanolyan teljesítményre lesz képes, mint mielőtt kipróbálta volna. Épp ezért is ajánlott azoknak a férfiaknak is, akiknek nincs merevedési zavaruk, csak a teljesítményüket szeretnék megsokszorozni. Képzeljen el egy pohár narancsos üdítőt. Kellemesen savanykás, frissítő íz. Ezt az érzést élheti át Kamagra Pezsgőtabletta fogyasztásakor is. Nincs más dolga, mint feloldani 2-3 dl vízben, és már fél perc múlva fogyasztható is. Szeretnénk tájékoztatni arról, hogy amikor az online Kamagra Pezsgőtabletta rendelés mellett dönt, legyen körültekintő, mivel nagyon sok csaló kereskedik az interneten, akik nem az eredeti Ajanta Pharma Gyógyszergyártó cég által forgalmazott terméket árulják. Olcsó árakon hirdetik magukat, de Kamagra Pezsgőtabletta rendelés után pedig főhet a vásárlók feje, és becsapva érezhetik magukat. Nem beszélve az egészségügyi kockázatokról!  Online patikánk mindent megtesz azért, hogy Ön egyszerre tudjon biztonságosan és kényelmesen vásárolni. A következőket kínáljuk Önnek:

  • pénzvisszafizetési garancia: felelősséget vállalunk, hogy minden nálunk eladó Kamagra Pezsgőtabletta 100 mg eredeti és így kiváló minőségű, de fenntartjuk a jogot arra, hogy ha problémája lenne a termékkel, akkor élhet a garanciával.
  • szuper gyors szállítási határidők: miért várna akár heteket egy csomag kézbesítésére, ha már akár másnap Önnél lehet? Igen, jól olvasta, Munkanapokon délig leadott rendeléseket országosan 1 munkanap alatt kézbesítünk. A Kamagra Pezsgőtabletta rendelés ráadásul utánvéttel is rendezhető, minden egyéb plusz költség és előre fizetés nélkül!
  • ügyfélszolgálati iroda: bármikor és bárkiben merülhet fel olyan kérdés, amelyet szeretne feltenni. Épp ezért üzemeltetjük ügyfélszolgálatunkat, hogy senkiben se maradjon bizonytalanság vagy kétely, ill. akár észrevételeket is szívesen fogadunk! Írjon bátran!

  Hatása

    A szildenafil hatóanyagnak köszönhetően a hímvessző simaizomzata ellazul, fokozott vérbőség alakul ki, kitágulnak a barlangos testek és létrejön a tartós merevedés. Fontos, hogy mindez csak szexuális inger hatására következik be. A legintenzívebb hatással a bevételtől számított 1-1,5 óra után számolhat. Ráadásul további előny, amivel számolhat, hogy csökken a két aktus közötti regenerációs időszak, így hamarabb hódolhat az élvezeteknek újból. Sőt többen beszámoltak átmeneti méretnövekedésről is.

  Használata

    7 darab tablettát talál egy dobozban, melyből naponta maximum 1 az ajánlott mennyiség. A kezdő adag fél pezsgőtabletta, vagyis 50mg, de sokaknak elég már 25mg is, vagyis egynegyed. 40-50 perc után már számíthat is a megnövekedett szexuális teljesítményre, amelyre további, legalább 4-8 órán keresztül számíthat. Érdemes szex előtt minimum 1 órával bevenni.   Szereti a gazdaságos és kifizetődő dolgokat? Akkor a Kamagra Pezsgőtabletta ebből a szempontból is kiváló választás Önnek, mivel igény esetén több részre darabolható, így akár egy tablettát több alkalommal is fel tud használni. A következőket kerülje el Kamagra Pezsgőtabletta használata esetén:

  • alkoholos italok
  • koffeintartalmú italok
  • grapefruit lé
  • zsíros ételek

  Mellékhatásai, ellenjavallatok

    Amennyiben figyelembe veszi a fentebb felsorolt tanácsokat, úgy nem szükséges mellékhatásoktól tartania, esetleg gyors és enyhe lefolyásban fordulhat elő:

  • orrdugulás
  • bőrpír, arcpír megjelenése
  • fényérzékenység

  A következő esetekben nem javasolt a Kamagra Pezsgőtabletta használata:

  • korábban előforduló vagy jelenleg is fennálló szívproblémák, érrendszeri betegségek esetén
  • vérnyomás problémák esetén
  • vese, – máj betegsége van
  • nitrát tartalmú gyógyszert szed

    Válasszon online patikánk eladó Kamagra Pezsgőtabletta 100 mg kínálatából és szerezze vissza önbizalmát és éljen újból gondtalan nemi életet, büszkeségtől dagadó mellekkel!  

  Hatása, hatásmechanizmusa

  A szildenafil hatóanyagnak köszönhetően a hímvessző simaizomzata ellazul, fokozott vérbőség alakul ki, kitágulnak a barlangos testek és létrejön a tartós merevedés. Fontos, hogy mindez csak szexuális inger hatására következik be.

  A legintenzívebb hatással a bevételtől számított 1-1,5 óra után számolhat.

  Ráadásul további előny, amivel számolhat, hogy csökken a két aktus közötti regenerációs időszak, így hamarabb hódolhat az élvezeteknek újból. Sőt többen beszámoltak átmeneti méretnövekedésről is.

  Használata, adagolása

  • 7 darab tablettát talál egy dobozban, melyből naponta maximum 1 az ajánlott mennyiség. A kezdő adag fél pezsgőtabletta, vagyis 50mg, de sokaknak elég már 25mg is, vagyis egynegyed.40-50 perc után már számíthat is a megnövekedett szexuális teljesítményre, amelyre további, legalább 4-8 órán keresztül számíthat. Érdemes szex előtt minimum 1 órával bevenni.

   Szereti a gazdaságos és kifizetődő dolgokat?

   Akkor a Kamagra Pezsgőtabletta ebből a szempontból is kiváló választás Önnek, mivel igény esetén több részre darabolható, így akár egy tablettát több alkalommal is fel tud használni.

   A következőket kerülje el Kamagra Pezsgőtabletta használata esetén:

   • alkoholos italok
   • koffeintartalmú italok
   • grapefruit lé
   • zsíros ételek

  Mellékhatások, ellenjavallatok

  Amennyiben figyelembe veszi a fentebb felsorolt tanácsokat, úgy nem szükséges mellékhatásoktól tartania, esetleg gyors és enyhe lefolyásban fordulhat elő:

  • orrdugulás
  • bőrpír, arcpír megjelenése
  • fényérzékenység

  A következő esetekben nem javasolt a Kamagra Pezsgőtabletta használata:

  • korábban előforduló vagy jelenleg is fennálló szívproblémák, érrendszeri betegségek esetén
  • vérnyomás problémák esetén
  • vese, – máj betegsége van
  • nitrát tartalmú gyógyszert szed

   

  Válasszon online patikánk eladó Kamagra Pezsgőtabletta 100 mg kínálatából és szerezze vissza önbizalmát és éljen újból gondtalan nemi életet, büszkeségtől dagadó mellekkel!